için kaldı

Bursaspor'da İbrahim Üzülmez dönemi resmen başladı!

Bursaspor, Teknik Direktör İbrahim Üzülmez ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bursaspor'da İbrahim Üzülmez dönemi resmen başladı!

Yeşil-beyazlı takımda Yalçın Koşukavak ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik direktör İbrahim Üzülmez ile Süper Lig opsiyonlu 1.5 yıllık sözleşme imzalandı. İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri’nde düzenlenen imza töreninde konuşan deneyimli teknik adam, “Bugün, büyük camiaya geldim. 2 günlük süre içerisinde insanların sıcak yaklaşımından dolayı çok mutlu oldum. Benim ve Bursaspor camiası için anlaşmanın hayırlı olmasını diliyorum. Bursaspor büyük camiadır. Bursaspor nerede olursa olsun büyüklüğünden bir şey kaybetmez. Zor durumdan ayağa kaldırmak için bu değişiklik oldu. Başkanım samimiyetinden dolayı teşekkür ediyorum. Bizim geliş amacımız Bursaspor’u camiasını ileriye taşımak. Başarı kolay değil, çetrefilli yollardır. Yapmamız gerekenlerden biri çok çalışmak ve Bursaspor taraftarının benimsediği oyun oynamak. Bunun için zamana da ihtiyacımız var. Tanıdığım, tanımaya çalıştığım oyuncularım var. Zamanla güzel işler yapacağız” dedi.

“Başarıya giden yol, dikenli yollardır”

Takıma sahip olunması yönünde çağrıda bulunan Üzülmez, “Bu büyük kentin takımını, armasını daha ileriye götürmek için sadece bana değil, herkesin takıma sahip çıkması lazım. Eleştiriye sonuna kadar açığım. Ama herkesin bize destek vermesi lazım. Büyük Bursaspor camiasını sağlıklı şekilde limana yanaştıralım. Bizim amacımız şampiyonluğu tekrarlamak ve Bursaspor’u hak ettiği Süper Lig’e çıkarmak. Başarıya giden yol, dikenli yollardır. Taraftar bize kızıp, bağıracaktır. Önemli olan yol şampiyonluğa ulaşmaktır. Bunun için desteğe ihtiyacımız var. Umarım bu yolun sonu şampiyonluk olur” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER