için kaldı

Legends of Runeterra Masters Europe etkinliği duyuruldu

Bu Cuma, Riot Games kart oyunu Legends of Runeterra’nın gelecek turnuva etkinliğini duyurdu. Adı “The Legends of Runeterra Masters Europe - Chronicles of Targon" olarak duyurulan etkinlik Eylül sonunda başlayacak ve Ekim sonuna kadar sürecek.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Legends of Runeterra Masters Europe etkinliği duyuruldu

21 Eylülden 12 Ekim’e kadar Avrupa genelindeki 16 ülkeden oyuncular, oyun içi seviyelerine göre en iyileri seçilerek ülkelerini temsil etmek üzere bir takım olacaklar. Takımlar belli olduktan sonra grup aşaması elemeleri 7 Kasım’da başlayacak. 16 takımdan sadece 8’i finallere çıkabilecek.

Turnuva formatı

Üç kişilik takımlar, her hafta 9 deste oluşturacak ve sadece destede yer alan kahramanların ismini açıklayacaklar. Bu bilgiye göre karşı takım banlamak istedikleri üç karakteri belirtecek ve kullanılacak desteler bu şekilde indirgenecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER