Okan Buruk: Psikolojik olarak güçlendik

Başakşehir Teknik Direktörü Okan Buruk, aldıkları galibiyetle birlikte Türk takımlarını psikolojik olarak güçlendirdiklerini ifade ederek, "Bu galibiyetin bizi psikolojik olarak güçlendirdiğine inanıyorum. Türk takımlarını da güçlendirecek galibiyet aldık. Gruplarda Türk takımları galibiyet alamamıştı. Bunun bir başlangıç olduğunu düşünüyorum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Okan Buruk: Psikolojik olarak güçlendik

UEFA Avrupa Ligi J Grubu 3'üncü hafta maçında evinde Avusturya temsilcisi Wolfsberger'i 1-0'lık skorla mağlup eden Başakşehir'de teknik direktör Okan Buruk karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu. 

"İKİNCİ YARIDA ATTIĞIMIZ GOL SKORU VE GALİBİYETİ GETİRDİ"

Attıkları golle skoru belirlediklerini kaydeden Okan Buruk, "Maç öncesi rakibin puan ve kazandığı maçlar bakımından ne kadar sürprizlerle dolu olduğunu söylemiştim. Oyun olarak her şeye açık ve rakip kaleye çabuk giden bir takımdı. Maçın ilk 15 dakika rakip çok iyi başladı ve üstünlüğü sağladı. İlk yarı sonları ve ikinci yarı oyunu dengeledik. İkinci yarı bulduğumuz gol, hem skoru hem de galibiyeti getirdi" ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER