için kaldı

Bakan Pakdemirli'de deprem açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Van'da yaşanan depremde ahır ve hayvanları zarar görenlere yardım edileceğini söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Pakdemirli'de deprem açıklaması

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Van'da depremde ahırları zarar gören ve hayvanları telef olan vatandaşlara yardım için çalışmaların başlatıldığını, 200 küçükbaş hayvanın bölgeye gönderileceğini bildirdi.

Pakdemirli, yazılı açıklamasında, merkez üssü İran olan 5,9 şiddetindeki depremin Van'ın Başkale ilçesi ve mahallelerinde şiddetli bir şekilde hissedildiğini ifade etti.

Devletin tüm imkanlarıyla depremzedelerin yanında olduğunu kaydeden Pakdemirli, Tarım ve Orman Bakanlığı olarak da depremde hayvanları telef olan, ahırları yıkılan vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak için çalışmalara başladıklarını belirtti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER