için kaldı

Türk yapımı Curse of Anabelle oyunu satışa çıktı

Türk oyun yapımcısı Rockwise tarafından geliştirilen Curse of Anabelle satışa çıktı. İşte oyun hakkındaki detaylar.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Türk yapımı Curse of Anabelle oyunu satışa çıktı

Ülkemizde son dönemde oyun sektörü adına sevindirici gelişmeler yaşanıyor. Günümüzden bir 10 sene öncesine kadar Türk yapımı oyun bulmak hayli zorken, şimdilerde pek çok yapımla karşılaşıyoruz.

Türk yapımı son oyunlardan birisi de Rockwise tarafından geliştirilen Curse of Anabelle. Daha önce Soldiers of the Universe isimli oyun ile dikkatleri üzerine çeken Rockwise’ın imzasını taşıyan Curse of Anabelle geçtiğimiz gün itibariyle raflardaki yerini aldı.

Türk Telekom’un dijital oyun satış platformu PlayStore üzerinden de satışa sunulan oyunun fiyatı ise 27 TL. Ayrıca oyunun çıkış haftasına özel olarak Curse of Anabelle’i alana Soldiers of the Universe oyunu da hediye edilecek.

Türk yapımı Curse of Anabelle oyunu satışa çıktı - Resim : 1

Bu arada dip not olarak belirtelim. 27 TL’lik bu etiket fiyatı oyunun çıkış tarihine özel olarak belirlenmiş durumda. Normal şartlarda oyunun fiyatı 40 TL olacak.

Dünya efsanelerine, mitlerine dayanan ve gizemli bir oyun deneyimi vadeden Curse of Anabelle, macera-korku türüne yeni bir soluk getiriyor. Oyun severler bu macerada milattan önce 10 yüzyıla kadar uzanan bir gizemi ortaya çıkaracak ve dünyadan bile daha yaşlı karanlık güçlerle karşı karşıya gelecekler.

Eğer siz de korku oyunlarından hoşlanıyorsanız, Türk oyun sektörüne destek olma açısından Curse of Anabelle’i deneyimlemenizi tavsiye ederiz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER