Feyza Çıpa’dan Kutsi'nin evliliği ile ilgili şaşırtan yorum

Ünlü oyuncu ve şarkıcı Kutsi, rol aldığı “Benim Annem Bir Melek” dizisinin çocuk oyuncusu Poyraz Ar’ın annesi Sibel Ülker’le evlenmişti. 8 yıl aşk yaşadığı Feyza Çıpa'nın bu evlilikle ilgili yorumu ortaya çıktı.

POSTA POSTA
Feyza Çıpa’dan Kutsi'nin evliliği ile ilgili şaşırtan yorum

Şarkıcı ve oyuncu Kutsi, 8 yıllık sevgilisi Feyza Çıpa’dan ayrılmış, 4 aydır birlikte olduğu Sibel Ülker ile evlenmişti. Feyza Çıpa’nın sanılanın aksine bu evliliğe çok sevindiği ortaya çıktı. “Huzur Sokağı” dizisinde ikilinin aşkının en yakın tanığı oyuncu Nilgün Kasapbaşoğlu, Feyza ile aralarında geçen diyaloğu 2. Sayfa’ya şöyle anlattı:

  • Kevleneceğini Feyza’dan duydum. Nikahtan kısa bir süre önce beni aradı.
  • “Kutsi kiminle evleniyor, biliyor musun? Hadi tahmin et” dedi. Ben de isim sayıyorum, tabii bilemedim. Ama evlenmesine sevindim.
  • Feyza da çok mutluydu, “Herkes mutlu olsun” dedi. Asla hiç üzülmedi. Keyfi yerinde.

Feyza Çıpa’dan Kutsi'nin evliliği ile ilgili şaşırtan yorum - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER