için kaldı

Kocaeli'de TEM otoyolunda feci ölüm! Hiçbiri fark etmedi...

KOCAELİ Körfez ilçesinde yaya olarak TEM otoyoluna giren Suriye uyruklu şahıs, bir aracın çarpması daha sonra da diğer araçların üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde can verdi. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kocaeli'de TEM otoyolunda feci ölüm! Hiçbiri fark etmedi...

Suriye uyruklu Abdullah Elcedan (23), Körfez Şirinyalı mevkiinde yaya olarak TEM Otoyoluna girdi. Hızla akan trafikte yolun sol şeridi üzerinde bekleyen şahıs, plakası ve sürücüsü öğrenilemeyen bir aracın çarpması sonucu yola savruldu. Daha sonra hızla gelen araçların üzerinden geçtiği Suriyeli şahıs, feci şekilde hayatını kaybetti.

Olayı gören diğer sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ölen Elcaddan'ın cesedi, yapılan incelemenin ardından Körfez Asri Mezarlık morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle 1 saat trafiğe kapanan yol ise yeniden trafiğe açıldı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER