Bakan Akar Macaristan Savunma Bakanı Benko ile görüştü

Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, resmî ziyaret kapsamında gittiği Macaristan’ın başkenti Budapeşte’deki temaslarını sürdürüyor. Macaristan Savunma Bakanı Benko ile bir araya gelen Bakan Akar, Askerî Tarih Müzesinde törenle karşılandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bakan Akar Macaristan Savunma Bakanı Benko ile görüştü

İki Bakan baş başa görüşmenin ardından heyetler arası görüşmelere başkanlık etti.

Görüşmeler sonrasında düzenlenen ortak basın toplantısında konuşan Bakan Akar, “değerli dostum” diye hitap ettiği Macaristan Savunma Bakanı Benko’ya gösterdiği misafirperverlik ve sıcak ev sahipliğinden dolayı teşekkür etti.

Görüşmelerin son derece yapıcı ve verimli olduğunun altını çizen Bakan Akar, “Savunma ve güvenlik konuları başta olmak üzere tüm konuları bir kez daha gözden geçirme fırsatı bulduk. Savunma sanayii dâhil, ikili askerî iş birliği alanlarında neler yaptığımızı ve bundan sonra neler yapmamız gerektiğini de bir kez daha çalıştık. Yapıcı şekilde karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk.” diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER