Son dakika... ABD'den Diyarbakır'daki terör saldırısına kınama

ABD Büyükelçiliği, Diyarbakır'da gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin kınama mesajı yayınladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika... ABD'den Diyarbakır'daki terör saldırısına kınama

ABD Büyükelçiliği, Diyarbakır'da terör örgütü PKK tarafından gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı. ABD Büyükelçiliği, Twitter hesabından şu açıklamada bulundu:

"Diyarbakır’daki terör saldırısını kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu menfur saldırıların sona ermesi çağrısında bulunuyoruz."

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Diyarbakır’daki terör saldırısını kınıyoruz. Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine taziyelerimizi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Bu menfur saldırıların sona ermesi çağrısında bulunuyoruz.</p>&mdash; US Embassy Turkey (@USEmbassyTurkey) <a href="https://twitter.com/USEmbassyTurkey/status/1172417533330083842?ref_src=twsrc%5Etfw">13 Eylül 2019</a></blockquote>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER