THY, ABD'deki 10'uncu lokasyonuna da uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları (THY) 25 Mayıs’ta uçmaya başlayacağı ABD’deki 10’uncu uçuş noktası Newark’a bilet satışlarına başladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
THY, ABD'deki 10'uncu lokasyonuna da uçuşlara başlıyor

Türk Hava Yolları'nın en önemli yolcu pazarları arasında ABD'ye yapılan uçuşlar ön sırada yer alıyor. THY şu an ABD’de, New York, Los Angeles, Washington, Boston, Houston, Şikago, Miami, Atlanta ve San Francisco olmak üzere 9 noktaya uçuyor. THY, önemli transit yolcu potansiyeli olan Newarka da 25 Mayıs’ta uçmaya başlayacak. THY, ABD’deki 10’uncu uçuş noktası Newark seferlerine yönelik bir kampanya düzenledi. Türk Hava Yolları, "Newark Liberty Havalimanına hem economy hem de business classta avantajlı fiyatlarla gidiş dönüş biletinizi hemen alabilirsiniz. 599 dolar’dan başlayan fiyatlarla 25 Mayıs 2020den itibaren uçma şansını kaçırmayın" duyurusunu yaptı.

THY KAMPANYANIN KURAL VE KOŞULLARINI ŞÖYLE DUYURDU:

"Kampanya, 19 Şubat 2020 11 Mart 2020 tarihleri arasında satın alınan ve seyahat tarihleri 25 Mayıs 2020 14 Nisan 2021 tarihleri arasında olan biletler için geçerlidir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER