için kaldı

Hedef yüzde 50 büyüme, bin 800 mağaza

2020 yılını bin 209 mağaza ile kapatan Seç Market için bu sene sonuna dair bin 800 mağazaya ulaşma hedefi açıklandı. Ayrıca Seç'in e-ticarete de başlayacak.

GASTE24 GASTE24
Hedef yüzde 50 büyüme, bin 800 mağaza

Bizim Toptan Satış Mağazalarından 2020 yılı sonuçları ve faaliyet raporuna ilişkin KAP bildirimi geldi.

Faaliyet Raporu ve Yatırımcı Sunumu'nda ayrıca Bizim Toptan Satış Mağazaları'nın franchise sistemiyle büyüyen markası Seç adına, basın bülteninde yer almayan önemli bilgiler de kamuoyuna duyuruldu.

Açıklanan bilgilerde Seç Market'in 2020 yılında 795 milyon TL ciro ile toplam Bizim Toptan cirosu içinde yüzde 15 paya ulaştığı belirtildi.

Seç Market için 2021 yılında stratejinin yüksek büyüme ve yaygınlaşma olacağının belirtildiği faaliyet raporunda, yıla bin 209 mağaza ile giren marka için yüzde 50 fiziksel büyüme ile bin 800 mağazaya ulaşma sağlanacağı açıklandı.

Faaliyet Raporu'nda ayrıca Seç Market'in online ticarete atılımıyla ilgili de daha önce duyurulmayan önemli bir bilgi daha paylaşıldı. 2020 yılında eve teslimat sürecini destekleyecek sipariş hattı geliştirilerek belli bölgelerdeki mağazalarda eve sipariş götürmeye başayan Seç Market için 2021 yılında Seç Portal üzerinde online sipariş verme ve takibini yapma altyapısı üzerinde çalışıldığı belirtildi.

Kaynak: Ortakalan.org

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER