için kaldı

Mainz Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Dünyadaki çoğu ülkelerin belirli eyaletlerinde Türk Başkonsoloslukları bulunmaktadır. Türk Başkonsoloslukları o bölgede yaşayan Türklerin Belirli işlemlerini yapmakla görevli bir kurumdur. Mainz Türk Başkonsolosluğu da bunlardan birisidir. Peki Mainz Türk Başkonsolosluğu nerededir? Konsolosluk iletişim bilgileri, adresi, telefon numarası ve çalışma saatleri nelerdir. Sizler için bu konuyu detayları ile derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mainz Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Almanya'da hizmet veren 13 Başkonsolosluklardan birisi de Mainz Türk Başkonsolosluğu'dur. Bünyesinde Çalışma ve Sosyal Güvenlik Ateşliği, Din Hizmetleri Ateşliği ve Eğitim Ateşliğini barındırmaktadır.

 Mainz Konsolosluk

 Mainz Konsolosluk Almanya'da bulunmaktadır. Konsolosluğun görev bölgesi Rheinland Pfalz ve Saarland Eyaletleridir. Bu bölgelerde yaşayan Türklerin doğum, ölüm, evlilik, askerlik, pasaport ve noter gibi işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER