‘Aşıda şeffaflık ve adalet çok önemli’

“Gelecek aşıların adaletli bir şekilde, hiçbir kayırma olmadan, en kırılgan gruplardan başlayarak yapılması gerekiyor” diyen CHP Sözcüsü Öztrak, torpil ya da kayırmanın ‘felaket’ olacağını söyledi. Öztrak, Pınar Gültekin’in ailesini arayan CHP milletvekili için de, “Bu tür olaylar karşısında taviz vermeyiz” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Aşıda şeffaflık ve adalet çok önemli’

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, İçişleri Bakanlığı’nın COVID -19 tedbirleri çerçevesinde yılbaşı akşamı sosyal medyadaki aykırılıkların tespit edilmesine ilişkin genelgesini “Bugün bu açıklamayı yapmalarının tek nedeni var, millet sosyal medyadan dahi birbirlerinin yeni yılını kutlamasın istiyorlar” diye eleştirdi. Öztrak, 2020’nin son Merkez Yönetim Kurulu toplantısına dair Genel Merkez’de yaptığı basın toplantısında özetle şunları söyledi:

AŞIDA TORPİL FELAKET OLUR

“11 Aralık’ta gelecek denen aşılar, halen ortada yok. Aşılamada kaybettiğimiz her dakika ülkemizin zarar hanesine yazılıyor. Gelen aşıların uygulamasında, şeffaflık ve adalet çok önemli. Gelecek aşıların adaletli bir şekilde, hiçbir kayırma olmadan, en kırılgan gruplardan başlayarak, planlı programlı bir şekilde yapılması gerekiyor. Uyarıyoruz: Aşıda da torpil tam bir felaket olur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER