Joker, ölen kardeşi hakkında ilk kez konuştu

Joker filmindeki performansıyla geçtiğimiz yıla damga vuran Joaquin Phoenix, 90'lı yıllarda Hollywood'da boy gösteren kardeşi River Phoenix'in ölümü hakkında, "Yaptığım her filmde bir şekilde River ile bağ kurduğumu hissediyorum" ifadelerini kullandı.

GASTE24 GASTE24
Joker, ölen kardeşi hakkında ilk kez konuştu

Joker filmindeki performansıyla geçtiğimiz yıla damga vuran Joaquin Phoenix  90'lı yıllarda Hollywood'un yükselen genç nesil yıldızları arasında yer alan büyük erkek kardeşi River Phoenix'in ölümü hakkında konuştu.

Anderson Cooper'ın 60 Minutes (60 Dakika) adlı programına konuk olan Phoenix; ağabeyinin 1993 yılında genç yaşta ölümünün hem kendisini hem aileyi derinden etkilediğini vurguladı.

Ünlü yıldız, Anderson Cooper'a verdiği röportajda erkek kardeşinin ölümünden ne kadar etkilendiğini ifade ederek, "Yaptığım her filmde bir şekilde River ile bağ kurduğumu hissediyorum" diye konuştu.

Joker, ölen kardeşi hakkında ilk kez konuştu - Resim : 1

Phoenix kardeşinin hayata veda ettiği dönemi de "Çok kırılgan ve savunmasız olduğumuz o anda tepemizde uçup duran helikopterler vardı, herkes bize ait olan alana girmeye çalışıyordu. Benim için ise kesinlikle bütün bunlar yas tutma sürecimi engelledi" ifadelerini kullandı.

Joker, ölen kardeşi hakkında ilk kez konuştu - Resim : 2

River Phoenix 1993 yılıda henüz 23 yaşındayken aşırı doz uyuşturucu nedeniyle bir bar çıkışı hayatını yitirmişti.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER