Hikayeleri efsane film 'Neşeli Günler'i hatırlatıyor

Başrollerinde efsane oyuncular Adile Naşit ile Münir Özkul'un yer aldığı ve ayrıldıktan yıllar sonra çocuklarının bir araya getirdiği çiftin anlatıldığı 'Neşeli Günler' filmi, Denizli'de gerçek oldu.

POSTA POSTA
Hikayeleri efsane film 'Neşeli Günler'i hatırlatıyor

24. yılda boşandılar

Denizli’de Fatma Civanalan (48) ve Süleyman Dilek (52) 1986’da kaçarak evlendi. 24 yılda üç erkek, bir de kız çocukları oldu. 2010’da şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandılar. Yedi yıl hiç görüşmediler. Başkalarıyla evlenmediler. İlk çocukları Muhammet Dilek’in evlilik sürecinde çift yan yana geldi. Muhammet Dilek ile kardeşleri Hamit Musa, Berkan ve Hicran, anne ve babalarını bir arada görünce çok mutlu oldu.


Hikayeleri efsane film 'Neşeli Günler'i hatırlatıyor - Resim : 1


Gelinlik hayali

Anne ve babalarını yeniden birleştirmek için çocuklar kolları sıvadı. Birkaç ay mücadele etmeleri gerekti ama başardılar. Çocuklarının yeniden evlenmeye ikna ettiği çift, boşandıktan dokuz yıl sonra tekrar nikah masasına oturdu. Fatma Civanalan ilk evlendiklerinde gelinlik giyememişti. “Bunun ezikliğiyle yedi yıl düğünlere gidemedim. Gelinlik görünce ağladım” diyen kadının hayali ikinci nikahta gerçekleşti.


Hikayeleri efsane film 'Neşeli Günler'i hatırlatıyor - Resim : 2


Ameliyatla zayıfladı

136 kilo olan Fatma Civanalan diyetle kilo veremeyince gelinlik hayali gerçek olsun diye ameliyat olup zayıfladı. Kendisi de ilk kez damatlık giymenin heyecanını yaşayan Süleyman Dilek “Evlatların sayesinde çok mutluyuz” dedi. Yeniden evlenen çift nikah salonundan biri 11 aylık, diğeri iki yaşında olan torunları kucaklarındayken çıktı. Mutlu yuvalarına doğru hep birlikte yürüdüler.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER