için kaldı

Samet Aybaba: 'Süper Lig'e yükselmek için motivasyonumuz çok yüksek'

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da teknik direktör Samet Aybaba ve Litvanyalı kaleci Emilijus Zubas, Süper Lig'e yükselme yolunda inançlarını koruduklarını dile getirdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Samet Aybaba: 'Süper Lig'e yükselmek için motivasyonumuz çok yüksek'

Samet Aybaba, AA muhabirine yaptığı açıklamada, son haftalarda aldıkları puanlarla ligde üst sıralarda bulunan takımlara yaklaştıklarını söyledi.

Geride kalan hafta Yılport Samsunspor deplasmanında oyuncularının çok iyi mücadele ettiğini ve maçı 2-0 kazandıklarını aktaran Aybaba, "Takım birlikteliği daha gelişmiş bir Adana Demirspor'u sahada görmeye başladık. Maç maç önümüze bakacağız. Artık umut verdik. Böyle bir markanın buralarda durmaması lazım. Oyuncularım bu gayreti gösteriyor. Çok kaliteli bir oyuncu kadromuz var ama üst üste gelen kötü sonuçlardan dolayı bazı sıkıntılar yaşanmış. Şimdi kendilerine geliyorlar ve motivasyonları üst düzeyde." ifadelerini kullandı.

Bu hafta 13 Mart Cumartesi günü ligin en iyi takımlarından İstanbulspor'a konuk olacaklarını hatırlatan Aybaba, futbolcularının oyun iştahını arttırmaya çalıştığını vurgulayarak, şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER