Yeni yıla yenilenmiş bir ciltle girin...Dermatolog Dr. Neslihan Dolar yazdı

Tüm dünya için zor geçen 2020’nin ardından yeni yılı daha güzel karşılamaya ne dersiniz? Güzel görünmek sağlıklı bir ciltle başlar. İşe öncelikle yeni dünya düzeninde dijital ışıkların yıprattığı cildimizi eski ışıltısına kavuşturup, yoğun iş temposunun ve yılların getirdiği o yorgun görüntüyü ortadan kaldırmakla başlamalıyız.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yeni yıla yenilenmiş bir ciltle girin...Dermatolog Dr. Neslihan Dolar yazdı

‘CİLDİNİZ NE KADAR GÜZEL’ İLTİFATLARINA HAZIR OLUN!

Yeni yıla girerken medikal bakımlarla daha ipeksi ve parlak bir cilde kavuşabilirsiniz. Doktor kontrolünde yapılan bu bakımlarda kullanılan peeling sistemleri cildinizi ölü tabakalardan arındıracak, radyofrekans enerji ve bazı ışıklar da cildinizin ışıltısını geri kazanmasına yardımcı olacaktır. Ancak burada dikkat etmeniz gereken en önemli nokta, cilt tipinize uygun bakımın dermatoloğunuz tarafından belirlenmesi olmalıdır.

Yılbaşı ve özel günlerde ciltte anında etki gösteren, doktor kontrolünde yapılan özel bir medikal bakımla makyajsız bile makyaj ışıltısına kavuşabilirsiniz. Bu özel bakım cildi temizler, ölü tabaklardan arındırıp matlığını alır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER