için kaldı

LG’den 850TL’lik akıllı telefon! LG W10 Alpha özellikleri ve fiyatı

LG uygun fiyatlı model yelpazesini genişletiyor. İşte yeni tanıtılan 850TL'lik LG W10 Alpha ve özellikleri

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
LG’den 850TL’lik akıllı telefon! LG W10 Alpha özellikleri ve fiyatı

LG uygun fiyatlı model yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Son birkaç yılda mobil pazarda büyük kayıplar yaşayan Güney Koreli şirket, agresif bir fiyat politikasına bürünmüş durumda.

Geçtiğimiz günlerde giriş – orta segment seviyesine hitap eden 3 yeni model tanıtan LG, şimdi de W10 Alpha modelini teknoloji tutkunlarının beğenisine sundu.

LG’den 850TL’lik akıllı telefon! LG W10 Alpha özellikleri ve fiyatı

LG W10 Alpha özellikleri itibariyle giriş segmentine hitap eden bir model. Gücünü daha önce Alcatel 1s’te de kullanılan Unisco SC9863A yonga setinden alan model sistemini 3GB RAM ile destekliyor.

32GB dahili depolama alanına sahip olan LG modelinde SD kart desteği de bulunuyor. Bu SD kart desteği sayesinde telefonun hafızasına 128GB’lık ekstra bir alan eklemek mümkün.

LG’den 850TL’lik akıllı telefon! LG W10 Alpha özellikleri ve fiyatı - Resim : 1

Ekran tarafına geçtiğimizde 720p+ çözünürlükte 5.71 inçlik bir ekranla karşılaşıyoruz. 19:9 en boy oranına sahip bu ekranın hemen üst kısmında, damla çentik içerisine yerleştirilmiş 8MP’lik selfie kamerası yer alıyor.

Telefonun arka yüzünde ise 8MP’lik ana kamera mevcut. LG giriş segmentindeki modelinde parmak izi okuyucusuna da yer vermemiş. Telefonun kilidini hızlı bir şekilde açabilmek için yazılım odaklı yüz tanıma sistemini kullanabiliyorsunuz.

3450 mAh kapasitesine sahip ortalama bir pilden beslenen modele VoLTE desteği de mevcut.

Son olarak telefonun fiyatından da bahsedelim. LG W10 Alpha fiyatı 140 dolar olarak belirlenmiş. Yani günümüz kur düzeyinde bu telefonun 850TL gibi bir miktara denk geldiğini söyleyebiliriz.

İşin içerisinde KDV, ÖTV ve TRT Payı gibi ekstra ödemeleri kattığımızda bu telefonun ülkemizdeki satış fiyatı 1250 TL civarında olacaktır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER