Huawei Watch GT 2 New Year sürümü geldi

Son günlerin popüler akıllı saatinin Huawei Watch GT 2 New Year sürümü tanıtıldı.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Huawei Watch GT 2 New Year sürümü geldi

Huawei'nin yeni akıllı saati Watch GT 2, geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarında da satışa sunulmuştu. Teknolojioku olarak bizim de test ettiğimiz bu saatin yeni bir sürümü daha geldi. Huawei Watch GT 2 New Year adı verilen yeni sürüm kasasında ve kayışlarında bazı farklılıklar içeriyor.

Huawei Watch GT 2 New Year sürümü geldi

Halen satışta olan sürümlerde olduğu gibi Huawei Watch GT 2 New Year da 42 ve 46 mm olmak üzere iki farklı çerçeve boyutuna sahip. 42 mm sürümünde altın kasa ve kırmızı damalı kayış seçeneğine sahip olacak. 46 mm sürümü ise kalay ve çinko karışımı siyah bir kasa ve kırmızı ile siyah kayış seçeneği ile gelecek. Bu yeni modellerin bir diğer özelliği ise Çin Yeni Yılı'ndan esinlenen bazı saat kadranlarına sahip olacaklar.

Huawei Watch GT 2 New Year sürümünün şimdilik hangi bölge ya da ülkelerde satışa sunulacağı bilinmiyor. Muhtemelen ilk etapta Çin'de satışa sunulacak olan bu yeni sürümün önümüzdeki aylarda farklı ülkelerde de satışa sunulmasını bekliyoruz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER