Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da kariyer sezonunu oynuyor! Şov yaptı...

Kariyerinde birçok takım değiştiren Batuhan Karadeniz, bu sezon Hekimoğlu Trabzon formasıyla adeta şov yapıyor. Attığı gollerle dikkat çeken Batuhan, takımının başarısında önemli rol oynuyor...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Batuhan Karadeniz, Hekimoğlu Trabzon'da kariyer sezonunu oynuyor! Şov yaptı...

Misli.com 2. Lig ekiplerinden Hekimoğlu Trabzon'da forma giyen Batuhan Karadeniz, gösterdiği performansla göz kamaştırıyor. Batuhan, kariyerinin en formda zamanlarından birini geçiriyor...

29 yaşında olmasına rağmen kariyerinde şu ana dek 12 takımda oynayan Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcusu Batuhan Karadeniz, son takımı Hekimoğlu Trabzon'da müthiş bir performans gösteriyor.

Kariyerinde kulüpsüz geçirdiği dönemlerde bulunan Batuhan, sezon başında Tuzlaspor'dan Hekimoğlu Trabzon'a transfer olmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER