Son dakika | Batuhan Karadeniz'den Galatasaray itirafı! Transfer...

TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika | Batuhan Karadeniz'den Galatasaray itirafı! Transfer...

Türk futbolunun önemli figürlerinden biri olan Batuhan Karadeniz, Ajansspor Instagram hesabında Salim Manav'ın canlı yayın konuğu oldu.

Batuhan Karadeniz, "Bu sezon performansım gayet iyiydi. Evlendikten sonra hayatım değişti diyebilirim. Eşime çok teşekkür ederim. Karantina günlerinde evimizdeyiz; eşimle birlikte çocuğumla vakit geçiriyorum. Zaman zaman canlı yayınlar yapıyorum. Sezona Bandırmaspor'da başladım devre arasında Tuzlaspor'a geldim. Toplamda 15 gol ile 8 asist yaptım. Bu sezon performansım gayet iyiydi. Koronavirüs salgınından sonra sonra biz tekrar futbol oynayacak mıyız? Bunu bilemiyorum, ben çok tedirginim. 'Ligler ne zaman başlayacak?' diye soruyorlar ama asıl sorulması gereken biz yaşacak mıyız?" ifadelerini kullandı.

Manchester City süreci...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER