Yasak Elma dizisi 58. bölüm fragman izle - 25 Kasım

Fox TV'de her pazartesi ekrana gelen Yasak Elma dizisinin 57. bölümü yine nefes kesti. Dizide Şahika'nın ortadan kaybolması onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmişti. Halit ise Ender ve Yıldız'ın haklı çıkmasının burukluğunu yaşamıştır. İzleyiciler de 25 Kasım'da yayınlanacak 58. bölüm fragmanını izlemek için şimdiden arama yapmaya başladı. İşte Yasak Elma dizisinin 58. bölüm fragmanı...

BORSAMATİK BORSAMATİK
Yasak Elma dizisi 58. bölüm fragman izle - 25 Kasım

Pazartesi akşamları ekrana gelen Yasak Elma dizisinde bu hafta Şahika'nın ortadan kaybolması onu herkesin gözünde tek suçlu haline getirmişti. Halit ise Ender ve Yıldız'ın haklı çıkmasının burukluğunu yaşadı.

İzleyiciler de şimdi de önümüzdeki hafta 58. bölümü yayınlanacak başrollerini Şevval Sam, Eda Ece, Talat Bulut, Barış Kılıç ve Nesrin Cavadzade'nin paylaştıkları dram ve aşk dizisi Yasak Elma'nın fragmanını izlemek için arama yapıyor.

İşte Yasak Elma 58. bölüm fragmanı...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında BORSAMATİK internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER