Torku Konyaspor Basketbol, Çanakkale'de kamp yapacak

TORKU Konyaspor Basketbol takımı, yeni sezon öncesi Çanakkale'de kamp yapacak.

F5HABER F5HABER
Torku Konyaspor Basketbol, Çanakkale'de kamp yapacak

TORKU Konyaspor Basketbol takımı, yeni sezon öncesi Çanakkale'de kamp yapacak.

Türkiye Basketbol Süper Ligi'nde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol, Çanakkale kampı öncesinde basın mensupları ile bir araya geldi. Yapılan basın toplantısına teknik heyet, basketbolcular ve yöneticiler katıldı. Toplantıda Konya'da 3'üncü yılına başladığını belirten başantrenör Aziz Bekir, "Konya'yı en iyi şekilde temsil etmek istiyoruz. Çok hırslı ve güçlü bir takım olacağız"dedi.

Torku Konyaspor Basketbol Başkan Yardımcısı Kerem Öten de yeni sezonda ligin üst sıralarında yer almayı hedeflediklerini belirtti, "'Yeni sezonda hedefimiz şehrimizi en iyi şekilde daha üst sevilere çıkarabilmektir. Her geçen sene basketbola ilgi ve destek artıyor. Biz bu ligde çok geniş kaynaklara sahip değiliz ancak kendi bütçemize uygun iddialı bir ekip kurduk. Başta hocamız olmak üzere takımımıza ve oyuncularımıza inancımız sonsuz. Başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

ZOR DEPLASMAN OLACAĞIZ

Kamp süreciyle de ilgili açıklamalarda bulunan Kerem Öten, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Konya, bütün takımların deplasman yapmak için çekineceği bir takım olmaya devam edecek. Maçın son saniyesine kadar mücadele eden bir takım olacağız. Bunun için sağlam temeller gerekiyor. Bizde bunun ilk adımını atmak için Çanakkale'de kamp sürecimizi başlatıyoruz. Daha sonra Uşak'ta bir turnuvaya katılacağız. Onun ardından Antalya'da bir kamp dönemi gerçekleşecek. Son olarak Konya'da düzenlemiş olduğumuz 4'lü turnuvada mücadele edeceğiz. Benim bildiğim kadarıyla böyle bir turnuva Konya'da ilk kez düzenleniyor. Bu turnuva ile taraftarımızda takımımızı sezon öncesinde izlemiş olacak."

(DHA - Mustafa SOLAK)
SONRAKİ HABER