Dinar'da anaokulu açıldı

Dinar'da anaokulu açıldı

POSTA POSTA
Dinar'da anaokulu açıldı

 

Tahsin BAYTAR/DİNAR, (DHA)- AFYONKARAHİSAR'ın Dinar ilçesindeki Yusuf- Sultan Güçlü Anaokulu açıldı.

Dinar'a bağlı Yıprak köyünde yapımı tamamlanan Yusuf- Sultan Güçlü Anaokulu törenle açıldı. Törene Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Necip Kacar, İlçe Emniyet Müdürü Özgür Taşkın, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Musa Dinçgez, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Muammer Demircan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ufuk Taşbaş, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri Mehmet Ceylan ve Arif Coşkun, hayırsever Sultan Güçlü, oğlu Osman Güçlü ile protokol üyeleri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşmalar yapıldı. Sonrasında okulun açılış kurdelesi kesildi. Kaymakam Selami Kapankaya, Belediye Başkanı Nihat Sarı, hayırsever Sultan Güçlü, oğlu Osman Güçlü ve davetlilerle anaokulunda okuyan öğrencileri ziyaret ederek, onlara çeşitli hediyeler verdi.

FOTOĞRAFLI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER