Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Altay ve Muslera sözleri! 'Altay'ı transfer etmek istemiştim...'

Fenerbahçe ve Milli Takım'ın efsane kalecilerinden teknik direktör Engin İpekoğlu, derbi öncesi Muslera ve Altay Bayındır'ın performanslarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. İki kalecinin de çok formda olduğunu belirten İpekoğlu, Adanaspor'u çalıştırırken Altay'ı transfer etmek istediklerini de ilk kez açıkladı. Engin İpekoğlu, derbi için Fenerbahçe'yi bir adım önde gördüğünü vurguladı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe Galatasaray derbisi öncesi Altay ve Muslera sözleri! 'Altay'ı transfer etmek istemiştim...'

Altay Bayındır'ın çok iyi bir kaleci olduğunu özellikle cephelerden gelen toplarda çok iyi performans gösterdiğini ifade eden Engin İpekoğlu, yan toplarda da kendini geliştirirse çok üst seviyeye çıkabileceğini belirtti. İşte milli takım ve Fenerbahçe'nin efsane kalecilerinden teknik direktör Engin İpekoğlu'nun açıklamaları...

Hem Beşiktaş'ın hem de Fenerbahçe'nin kalesini korudunuz. Fenerbahçe tarihinin en iyi kalecilerinden birisiniz. Fenerbahçe'de her zaman bir yerli kaleci geleneği var. Sizden Rüştü Reçber'e Rüştü'den Volkan Demirel'e ve şimdi de Volkan'dan Altay Bayındır'a uzanan bir süreç... Altay Bayındır da geçen sezon çok eleştirilse de dünkü Hatayspor maçının yıldızıydı. Bazı taraftarlar Altay'ı çok eleştirdi, bunlar arasında spor yazarları da var. Ankaragücü altyapısında yetişen bir isim. Fenerbahçe'de Ersun Yanal, Altay'a güvenerek formayı teslim etti. Bu güveni de bu sene boşa çıkarmadı. Henüz 22 yaşında, geleceğini nasıl görüyorsunuz?

Altay, yetenekli bir kaleci. Hatta bundan dört sene önce Adanaspor'da teknik direktörken Ankaragücü'nden kiralanmasını istemiştim maalesef olmadı. Sonra da Ankaragücü'nde oynamaya başladı. Ben Altay Bayındır'ı uzun yıllardan beri takip ediyorum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER