Karantina köpekleri hayatlarının en iyi günlerini yaşıyor

Koronavirüs salgını nedeniyle çoğu insan evine kapandı ve şirketler evden çalışma sistemine geçti. Ancak bu durumun bir de farklı boyutu var. Ne kadar çok evden çalışan varsa, o kadar çok mutlu köpek olacak. Köpekler, karantina sayesinde sahipleriyle daha fazla vakit geçirme şansı buldu. Elbette artık dünyadaki en mutlu canlılar onlar! İşte karantina köpeklerinin günlük halleri.

POSTA POSTA
Karantina köpekleri hayatlarının en iyi günlerini yaşıyor

Koronavirüs nedeniyle dünya karantina altında. Çoğu kişi 14 gün süreyle sosyal izolasyona girdi ve birçok insan da evden çalışma programına geçiş yaptı. Karantina sürecini en çok kimlerin sevdiği ise oldukça açık: Köpekler! Özellikle sahibiyle yalnız yaşayan köpekler, belki de hayatlarında ilk kez her gün ve her saat sahibinin yanında olma şansını yakaladı. Bunun farkında olan köpek sahipleri de Twitter’da #QuarantinedDogs etiketiyle bir akım başlattılar. Karantina günlerini en yakın dostlarıyla yani köpekleriyle geçiren kişiler, çektikleri fotoğrafları paylaştı. 

Karantina kedileri sahiplerini rahat bırakmıyor

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER