Xiaomi Mi 10 Pro ortaya çıktı!

Xiaomi Mi 10 Pro ortaya çıktı! Modelin tasarımına, bilinen özelliklerine ve fiyat bilgisine gelin haberimizden birlikte göz atalım.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xiaomi Mi 10 Pro ortaya çıktı!

Xiaomi, akıllı telefon pazarına çok iyi bir giriş yapmış ve kısa sürede hatırı sayılır bir pazar payına sahip olmuştu. Şirket, şimdi de yeni amiral gemisi Mi 10 ve Mi 10 Pro ile kullanıcıların karşısına çıkıyor.

Xiaomi Mi 10 Pro ortaya çıktı!

Çin merkezli teknoloji devi Xiaomi'nin, 2020 yılında piyasaya süreceği en yeni amiral gemileri olması beklenen Mi 10 ve Mi 10 Pro modelleri için bir süredir çalışmalarını sürdürdüğü ifade ediliyordu. Bu yeni modeller hakkında bazı özellikler sızdı. Sızdırılan bilgilere göre Xiaomi’nin Mi 10 ve Mi 10 Pro modelleri SnapDragon 865 işlemcisini kullanacak. Belki de cihazlar, bu işlemciyi kullanan ilk akıllı telefonlar olacak. Sızıntının gerçeklik ve doğruluk payı nedir bilinmez, ancak sızıntıya göre cihazın tasarımını aşağıda görebilirsiniz.

Xiaomi Mi 10 Pro ortaya çıktı! - Resim : 1

Xiaomi Mi 10 muhtemel teknik özellikleri;

Xiaomi Mi 10 modelinin 90 Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç bir OLED ekran ile gelmesi bekleniyor. Ayrıca modelinin klasik dörtlü kamera kurulumu ile satışa sunulacak olduğunu belirtelim. Cihazın ön bölümünde iki ayrı kamera yer alacak. En büyük kameranın arka bölümde bulunduğu ve 64 MP çözünürlüğünde oluşturulduğu da sızan bilgiler arasında. Cihazın, 8 GB / 12 GB RAM + 128 GB / 256 GB / 512 GB depolama seçenekleri sunması bekleniyor. Gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacak olan model, 4.500 mAh pile sahip ve bu pil 40W kablolu, 30W kablosuz şarj ile desteklenecek. Ayrıca 10W ters kablosuz şarj sunabilecek. Modelin başlangıç fiyatının 440 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Xiaomi Mi 10 Pro muhtemel teknik özellikleri;

Xiaomi Mi 10 Pro modelinin gücünü yine gücünü Snapdragon 865 işlemciden alacağı belirtiliyor. Cihazın ayrıca 12 GB RAM’e sahip olması bekleniyor. 128 GB / 256 GB / 512 GB dahili depolama seçenekleri gelecek olan cihazın arkasında Mi 10 modelinde olduğu gibi yine dörtlü kamera kurulumu yer alacak. Bu kameralar 108 megapiksel + 48 megapiksel + 12 megapiksel ve 8 megapiksel çözünürlüklerine sahip.Yine Mi 10 modelinde olduğu gibi 4.500 mAh pile sahip olacak olan model, 66W kablolu hızlı şarj sistemi ile destekleniyor. Böylelikle Xiaomi Mi 10 Pro modelinin yaklaşık olarak yarım saatte tam şarj olması mümkün. Modelin başlangıç fiyatının 544 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER