Anadolu Efes, kararı bekliyor

ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Anadolu Efes’te oyuncular, bireysel çalışmalarını evde veya salonda sürdürerek alınacak kararı bekliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Anadolu Efes, kararı bekliyor

19 Mart’ta liglerin askıya alınmasının ardından Anadolu Efes’in 10 yabancı oyuncusunun 5’i ABD’ye giderken, Türkiye’de kalan diğer 5 yabancı oyuncu ile Türk oyuncular evlerinde ve tesislerde çalışmalarını sürdürüyor.

TESİSLER 12.00-15.00 SAATLERİ ARASINDA AÇIK

Anadolu Efes Spor Kulübü, Merter Tesisleri’ni sürekli dezenfekte ederek tesisleri 12.00 - 15.00 saatleri arasında açık tutuyor. Oyuncular kendilerine uygun günlerde tesislerde bulunan antrenörler ile birlikte bireysel çalışmalar gerçekleştirirken, 3 saat içinde 3 kişiden fazla oyuncu parkede yer alamıyor. Öte yandan başantrenör Ergin Ataman da belli günlerde tesislere uğrayarak oyuncuların çalışmalarını yakından takip ediyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER