için kaldı

Aleyna Tilki'den yeni paylaşım

Sosyal medya hesabından paylaştığı ilginç fotoğraflarla gündemden bir türlü düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki, bu sefer makyajsız pozlarını paylaştı

POSTA POSTA
Aleyna Tilki'den yeni paylaşım

Geçen hafta bikinili görüntülenen ve çok konuşulan Aleyna Tilki, 19 yaşında olmasına rağmen tüm Türkiye'nin tanıdığı bir isim haline gelmiş durumda.

Ancak şarkılarından çok yaptığı hareketlerle ve paylaştığı fotoğraflar nedeniyle konuşulan Aleyna Tilki, bu sefer takipçilerini ikiye böldü.

İlginç pozlarına son gönderisinde de devam eden Aleyna Tilki, paylaştığı bu fotoğraflara, “Zaten hep makyajsız oldugum icin no makeup yazamam” notunu düştü.

aleyna27062019.mp4

Kimi takipçileri Tilki'nin makyajsız halinin kötü göründüğünü söylerken, fan sayfaları doğal halinin ünlü şarkıcıya daha çok yakıştığını belirtti.

KIYAFETLERİ 15 BİN TL

Son olarak ise Aleyna Tilki'nin geçtiğimiz günlerde paylaştığı bu fotoğrafı çok konuşulmuştu. Fotoğrafın çok konuşulma sebebi ise şarkıcının giydiği kıyafetlerdi. Çünkü Tilki'nin günlük kombininin fiyatı 15 bin TL civarındaydı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER