Öğle bülteni

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

F5HABER F5HABER
Öğle bülteni

Günün önemli gelişmelerini sizler için derledik.

TSK: 1 haftada 32 terörist etkisiz hale getirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Teröristle Mücadele Harekatı kapsamında bir hafta içinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında toplam 32 teröristin etkisiz hale getirildiğini, operasyonlarda 1 askerin şehit olduğunu 11 askerin yaralandığını açıkladı.



İstanbul'da PKK operasyonu: 12 gözaltı

İstanbul'da terör örgütü PKK'ya yönelik düzenlenen eş zamanlı operasyonda 12 kişi gözaltına alındı.



Arkadaş ısrarı ölümden kurtardı

İstanbul Bayrampaşa'da bir esnaf oturduğu kaldırımdan arkadaşlarının ısrarı ile kalktıktan saniyeler sonra oturduğu yere yük dolu calaska düştü. Saniyelerle ölümden kurtulan Halis Sözeri, kendisine ısrar ederek oturduğu yerden kaldıran arkadaşına sarılarak teşekkür etti.



Oğlunu otomobilin altında kalmaktan kurtaramadı

Mersin'in Tarsus ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti.



Tren raylarda kalan tırı biçti

Tren raylarda sıkışan tırı biçti. Amerika'da bir tırın lastiği raylara sıkıştı. Uzun uğraşlar fayda vermeyince şoför, aracı demiryolunda bıraktı. Bu sırada hızla gelen bir tren, duramayarak tıra çarptı. Trenin çarptığı tır ortadan ikiye ayrılarak hurdaya döndü. O anlar ise görüntülere saniye saniye yansıdı.



Otomobil 7. kattan düştü

Otomobil 7. kattan aşağı böyle düştü. Bu ilginç görüntülerin adresi Amerika Birleşik Devletleri. Bir garajın 7. katındaki otomobil, o sırada aşağıda bulunan başka bir aracın üzerine düştü. Olaya şahit olanlar büyük bir şaşkınlık içerisinde araçtaki sürücünün yardımına koştu. Sıkıştığı yerden kurtarılan sürücü ambulansla hastaneye kaldırılırken, aracın nasıl düştüğü konusunda ise bir açıklama yapılmadı.

(İHA)

SONRAKİ HABER