için kaldı

Xbox Live Gold Ağustos 2019 oyunları belli oldu

Xbox Live Gold abonelik paketinin Ağustos 2019 için ücretsiz vereceği oyunlar arasında Gears of War 4 ve Forza Motorsport 6 yer alıyor.

TEKNOLOJİOKU TEKNOLOJİOKU
Xbox Live Gold Ağustos 2019 oyunları belli oldu

Her ay abonelerine ikisi Xbox One, ikisi de Xbox 360 için olmak üzere toplamda 4 oyun hediye edilen Xbox Live Gold aboneliğinin Ağustos 2019 oyunları belli oldu.

Xbox Live Gold Ağustos 2019 oyunları belli oldu

Ağustos ayının oyunları içinde Xbox'a özel iki oyun yer alıyor. Birincisi bir döneme damgasını vuran serinin dördüncü oyunu olan ve 2016 yılında piyasaya sürülen Gears of War 4 olurken ikinci oyun ise yine konsola özel bir otomobil yarış oyunu olan Forza Motorsport 6.

Geors of War 4, 1-31 Ağustos 2019 tarihleri arasında Xbox Live Gold aboneleri tarafından ücretsiz olarak alınabilecekken, Forzo Motorsport 6 ise 16 Ağustos ile 15 Eylül tarihleri arasında yine ücretsiz olarak abonelere sunuluyor.

Xbox Live Gold aboneliğinin Xbox 360 sahiplerine sunduğu oyunlar ise Torchlight (1-15 Ağustos arası) ve Castlevania: Lords of Shadow (16-31 Ağustos arası) oldu.

Siz de bu abonelik paketine ve konsollardan birine sahipseniz bu oyunları belirtilen tarihler arasında ücretsiz olarak indirip oynayabilirsiniz.

İşte Microsoft tarafından yayınlanan ve Ağustos 2019 Xbox Live Gold oyunları hakkında bilgi içeren video:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında TEKNOLOJİOKU internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER