Mehmet Yiğiner: Birlikte güçlüyüz, birlikte Ankaragücüyüz

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden MKE Ankaragücü'nde yarın yapılacak olağanüstü genel kurul öncesi başkan Mehmet Yiğiner, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mehmet Yiğiner: Birlikte güçlüyüz, birlikte Ankaragücüyüz

Mehmet Yiğiner, "Ankaragücü'ne 1 liralık katkıları yok, hayal satıyorlar. Genel kurul bittikten sonra yine biz beraber bu armanın mücadelesini vereceğiz, biz birlikte güçlüyüz birlikte Ankaragücüyüz" dedi.

Süper Lig'de 1 sezon geçirdiklerini ve iyi futbol oynayarak ligde kaldıklarını ifade eden Mehmet Yiğiner, "Şampiyonluklar bizim için çok önemli ve değerli. Amatöre düşer dediler, Ankaragücü kapanacak dediler ama biz camiamızla, taraftarımızla Ankara halkıyla beraber küllerinden yeniden doğurduk. Şampiyonluklar yaşatarak, Süper Lig'e geldik. Süper Lig'de de 1 sezonumuzu geçirdik, 40 puan aldık iyi futbol oynadık ve ligde kaldık. Yarın genel kurulumuz var. Bu genel kurulu yapmamızın sebebi de Ankaragücü'ne vaatte bulunanlar, çok destek olacaklarını söyleyenler, iş adamlarıyla geleceğiz diyenlerin önünü açalım dedik" diye konuştu.

"ANKARAGÜCÜ'NE 1 LİRA KATKILARI YOK, HAYAL SATIYORLAR"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER