Team Secret, Rainbow Six Siege kadrosunu tamamladı

Team Secret, 2021 yılı için yeni Rainbow Six Siege takımını duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Team Secret, Rainbow Six Siege kadrosunu tamamladı

8 Mart tarihinde Twitter hesabı üzerinden takıma iki yeni üye eklendiği açıklandı. Alex "SlebbeN" Nordlund ve Santino "Gomfi" De Meulenaere gelecek sezon için Team Secret Rainbow Six Siege kadrosunun yeni üyeleri.

İki yeni oyuncunun yanı sıra takımda yönetici ve koç pozisyonlarında da değişikliğe gidildi. Bu değişikliklerle birlikte, Sam "SamE" Ellis, takımın yeni koçu William "Titan" Davie'nin desteğiyle organizasyonun Rainbow Six Siege takımını yönetiyor.

Ville “SHA77E” Palola ve Peter “Pacbull” Bull’un takımdan ayrıldığı duyurulduktan sonra takımın destekçileri yeni oyuncuların kim olacağına dair bir açıklama bekleyişine girmişti. Takıma gelen iki yeni oyuncu, Siege topluluğunun özellikle Kuzey Amerika ligini takip edenlerin yakından tanıdığı isimler. Bir süredir Kuzey Amerika liginde yarışan Alman ve Fin oyuncu bu karda değişikliğiyle birlikte Avrupa Ligine geri döndü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER