Liderlik geldi ama topa tutuldu! "Her topu kaybetti, hantallık sınırında..."

Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, puanını 31'e yükseltti ve liderlik koltuğuna oturdu. Hürriyet Gazetesi yazarları Güntekin Onay ve Uğur Meleke, bu kritik maçı masaya yatırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Liderlik geldi ama topa tutuldu! "Her topu kaybetti, hantallık sınırında..."

Beşiktaş, Süper Lig'in 16. haftasında Hes Kablo Kayserispor'a konuk oldu. Mücadelenin 11. dakikasında Mensah ile penaltı atışından yararlanamayan Beşiktaş, pozisyonları değerlendiremedi ve devreye 0-0'lık skorla girildi.

Fırat Aydınus, VAR uyarısıyla 88. dakikada bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen N'Koudou, 89. dakikada Beşiktaş'ı öne geçirdi. Son sözü 90+6. dakikada Hasic söyledi ve Beşiktaş, Kayserispor'u deplasmanda 2-0 mağlup etti.

Bu sonuçla birlikte Beşiktaş, 31 puanla Süper Lig'de liderliğe yükseldi. Kayserispor ise 10 puanda kaldı. Beşiktaş, 81 hafta sonra Süper Lig'de liderlik koltuğuna oturdu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER