Antalya’da teslimler aralıkta

SUR Yapı’nın Kepez-Santral bölgesinde 8 milyar TL yatırımla hayata geçirdiği 19 bin bağımsız bölümden oluşan Antalya Projesi’nde çalışmalar devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Antalya’da teslimler aralıkta

23 kule vinç ve 1500’ün üzerinde işçinin çalıştığı projede bugüne kadar 800 bin metrekare imalat gerçekleştirildi. 93 bloktan oluşan ilk etabın kaba inşaatı tamamlandı. Kaba inşaatın yanı sıra ince işler devam ediyor. İkinci etap olan Sur Cadde’nin de kaba inşaatı yüzde 70 seviyesine gelirken 3’üncü etap Turkuaz’da ise temel seviyesinin üzerine çıkıldı. Türkiye ekonomisine bugüne kadar 1.2 milyar TL katkı sağlayan projede 2019 yılının aralık ayında teslimlerin başlaması planlanıyor.

Tamamlandığında yaklaşık 70 bin kişinin yaşayacağı projenin kendi hastaneleri, okulları, spor alanları, kültür alanları, camileri, alışveriş merkezi, alışveriş caddesi ve şehir parkı olacak. Park etabı içerisinde yer alacak 157 bin metrekare yeşil alan ise Antalya’nın en büyük şehir parkı olacak. Proje, 1.3 kilometre uzunluğundaki caddesiyle de dikkat çekiyor.

BİR YIL SONRA ÖDEME

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER