Asmin ne demek? Asmin ne anlama gelir?

Yeni duyulmaya başlayan Asmin ismi aslında Türkçe de uzun sürelerdir kullanılıyor. Birçok kişi ise Asmin'in anlamını merak ediyor. Peki, Asmin ne demek? Asmin ne anlama gelir? Asmin'in alamı ne? İşte cevaplar.

POSTA POSTA
Asmin ne demek? Asmin ne anlama gelir?

Genellikle sık sık duyduğumuz kelimeler arasında yerini alan Asmin ne demek? Asmin ne anlama gelir? Asmin kelime anlamı için haberimize bir göz atın.

Asmin ne demek?

Kürtçe üzerinden Türkçeye yerleşmiş olan bir isim olarak Asmin sözcüğü, kız çocukları için güzel bir alternatif olarak öne çıkıyor. Farklı anlamları üzerinden ortak şekilde beğeni toplayan güzel bir isimdir.

  • Ufuk,
  • Gökyüzü,
  • Bir daha çiçeği,

 Narin ve hoş anlamları ile beraber kız çocukları için verilebilecek en güzel isimlerden biri olarak değerlendirilebilir. Hem ufuk ya da gökyüzü hem de bir daha çiçeği şeklinde anlamları üzerinde ele almak mümkün. Özellikle Dağlarda yetişen nadide bir çiçek olarak Asmin ismini değerlendirmek çok daha etkili olabilir. Zira belli bir bölgede yetişmiş olan ender ve güzel bir çiçeği tarif etmektedir.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER