için kaldı

Tyson Fury rövanş maçında Deontay Wilder'ı nakavt etti

İngiliz Tyson Fury ve ABD'li Deontay Wilder, ilk ayağında yenişemedikleri maçın rövanşında Las Vegas'ta ringe çıktı. Aylar öncesinden ayarlanan müsabakanın galibi 7. rauntta rakibini nakavt eden Tyson Fury oldu. Wilder, kariyerindeki ilk yenilgiyi aldı.

POSTA POSTA
Tyson Fury rövanş maçında Deontay Wilder'ı nakavt etti

Tyson Fury ve Deontay Wilder ilk defa 2018 yılında karşılaşmış ve ikisi de namağlup olan boksörler, ringten yine namağlup ayrılmıştı.

Berabere biten ilk maçın ardından 23 Şubat TSİ 08:00'de karşılaşmak üzere rövanş maçı düzenlenmişti.

Karşılaşmanın ardından ABD'li Deontay Wilder, Kübalı boksör Luis Ortiz'i yenerek Dünya Boks Konseyi ağır sıklet şampiyonluk unvanını 10. kez korumuş ve Muhammed Ali'nin rekoruna ortak olmuştu.

Tyson Fury ise 2015 yılında Vladimir Klitschko'yu yenerek dünya şampiyonluğunu kazanmış bir isim olarak biliniyordu.

Yeni şampiyon Fury

İkisi de namağlup olan iki boksör, Las Vegas'ta karşı karşıya geldi ve kazanan Fury oldu.

Rakibini 7. raunda kadar 3 defa düşüren Fury, 3. düşürmeyle beraber teknik nakavtla maçı kazandı ve WBC Dünya Ağır Siklet Boks Şampiyonu unvanını kazandı.

Wilder ise kariyerinde ilk kez nakavt oldu ve ilk yenilgisini aldı. Fury ise namağlup unvanını sürdürdü.

İlk maçta yenişemeyen Tyson Fury ve Deontay Wilder rövanş maçına çıkıyor

milligurescirevize.mp4

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER