için kaldı

Ümit Karan teklifleri reddetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan eski futbolcu Ümit Karan, gelen dizi film tekliflerini reddettiğini açıkladı.

F5HABER F5HABER
Ümit Karan teklifleri reddetti

Muğla'nın Bodrum ilçesinde tatil yapan eski futbolcu Ümit Karan, gelen dizi film tekliflerini reddettiğini açıkladı.

Bodrum'da eşi Zeynep Karan ve oğlu Ümit Can ile tatile çıkan Karan, İHA muhabirinin sorularını yanıtladı. Oğlu Ümit Can ile yüzme yarışı yapan Ümit Karan daha sonra oğlunu sırtına alarak havuzda keyifli vakit geçirdi. Karan, yoğun gündemi arasında fırsat bulup Bodrum'da ailesi ile vakit geçirmek için tatile çıktığını ifade ederek, "İstanbul'da zor kaçtım. Hanımım ve çocuğum buradaydı özlemlerine dayanamadım ve ben de geldim yanlarına. Tüm vaktimi aileme ayırıyorum. Programımız tuttuğundan dolayı sabah giriyoruz çekimlere akşama kadar çekimdeyiz. Bir de bir işletmemiz var onun da başında durmam gerekiyor. Bir fırsatını bulup kaçtım Bodrum'a. Keyifli bir tatil geçiriyorum" dedi.

"ENTERESAN BİR LİG BİZİ BEKLİYOR"

Futbol okulunun devam ettiğini belirten Karan, "Futbol piyasası bir garip transferler oldu. Türk futboluna önemli isimler geldi. Bu sezon enteresan bir lig olabilir. Türk futbolu çıkış yapmak zorunda. Bu taşın altına artık herkes elini koyacak. Bırakacaklar dostluğu, düşmanlığı futbola herkes odaklanmak zorunda. İyi transferler oldu. Türk futbolu bu sezon iyi transferler yaptı. İyi bir yarışa gireceği görülüyor. Fenerbahçe iyi transferler yaptı, Galatasaray'ın da iyi transferler yapacağını düşünüyorum. Beşiktaş ise Şenol Güneş ile beraber iyi bir kadro oluşturdu. Futbol bu yıl çok keyifli geçecek" ifadelerini kullandı.

"ARDA'YI OLUMSUZ ELEŞTİRENLER NEYİN KAFASINI YAŞIYOR"

Barcelona'ya transfer olan Arda Turan'ı da tebrik Ümit Karan Arda'ya laf söyleyenlere ise sert tepki gösterdi. Karan, Arda'yı bizzat tebrik ettiğini söyleyerek "Ben bu ülkeyi anlamıyorum. Adam Barcelona'ya transfer oluyor. Biz halen eleştiriyoruz ya. Oraya niye gidiyor, oynayamayacak diyoruz. Adam Barcelona'ya transfer oluyor neyin kafasını yaşıyorsunuz? Ne düşünüyorlar da böyle yorumlar yapılıyor. Dünyanın en büyük takımına transfer oldu ve çok güzel bir ücretle oldu. Biz bununla gurur duyacağımıza diyoruz ki; Arda o takımda oynayamaz. Sana ne oynayamamasından" dedi.

Röportaj sırasında oğlu Ümit Can babasının yanına gelerek Arda'yı çok sevdiğini dile getirdi.

"EKRAN ÖNÜNDE OLMAKTAN KEYİF DUYUYORUM"

Yapacağı projeler hakkında da bilgi veren Karan, ekran karşısında bulunmaktan keyif duyduğunu belirterek "Ekran önünde olmaktan hep keyif almışımdır. Daha önce birçok programda yer aldım. Futbol oynadığım zamanlarda da bir görsel şov yapmaya dikkat ettim. Ekranda olmak hoşuma gidiyor. Ekranlardan insanlara bir şey sunmak keyifli oluyor.

DİZİ TEKLİFLERİNİ REDDETTİ

Birçok diziden teklif geldiğini ifade ederek "
Birkaç dizi teklifi geldi. Şu an programa çok odaklandık. Çok fazla kıpırdayamıyorsun çok yorucu. Ben bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum programların. Ben diyordum ki gireriz programa iki çekim yapar çıkar. Öyle değilmiş gerçekten televizyoncuları tebrik etmek lazım çok zor işler yapıyorlar. Seyirciyi mutlu etmek ise en zoru. Şimdi programları takip ediyorsun, reytinglere bakıyorsun ama bizim program tuttu. İyi bir şekilde götürmeye devam edeceğiz programı" dedi.

(İHA)

SONRAKİ HABER