için kaldı

'Eşim beni kızgın yağla yaktı' diyerek şikayet etmişti! Geri aldı

'Eşim bana kıymaz. Beni o yakmadı. Tartışırken devrildi. İkimiz de yandık. Sonradan gerçeği söylemek istedim ama korktum'

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Eşim beni kızgın yağla yaktı' diyerek şikayet etmişti! Geri aldı

Aİlesİ onu 13 yaşındayken görücü usulüyle evlendirmişti. 19 yaşına geldiğinde eşinden ayrılarak boşanma davası açtı. Ancak eşi boşanmak istemediği için dava yıllarca sürdü. Kuaförlük yapan Kübra Tayfur (29) ile arkadaş ortamında tanıştığı tekstilci Ersin Ülker (40) birbirine âşık oldu. Tayfur ilk eşinden resmi olarak boşanamadığı için resmi nikah kıyamadılar. Birlikteliklerinden 2 çocukları oldu. Bütün Türkiye onları 2019 yılının eylül ayında yapılan haberle tanıdı. Haberde cezaevinden izinle çıkan Ülker’in eşinin üzerine kızgın yağ dökerek onu öldürmeye çalıştığı anlatılıyordu. Başka suçtan tutuklu Ülker hakkında ‘canavarca hisle ve eziyet çektirerek öldürmeye teşebbüs’ ve ‘konut dokunulmazlığının ihlali’ suçlarından 23 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Yaşananlardan sonra ilk kez Hürriyet’e konuşan Tayfur, eşinin kendisini yakmadığını, ona çok kızgın olduğu için bu şekilde ifade verdiğini söyledi. Tayfur ayrıca mahkemeye gidip eşi hakkındaki şikâyetinden de vazgeçtiğini söyledi. Tayfur bugüne kadarki süreci şöyle anlattı:

‘EŞİM BENİ YAKMADI’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER