'Yazan Aşık' klibine Biricik imzası

Mazhar Alanson’un DMC etiketiyle yayınlanan ‘Yazan Aşık’ albümünün aynı isimli şarkısının video klibini Alanson’un eşi Biricik Suden yönetti. Bekir Saçar / bekir.sacar@posta.com.tr

POSTA POSTA
'Yazan Aşık' klibine Biricik imzası

Mazhar Alanson’un DMC etiketiyle yayınlanan ‘Yazan Aşık’ albümünün aynı isimli şarkısı 20 Şubat’ta video klibiyle müzik kanallarında yayınlanmaya başladı. Söz ve müziği Mazhar Alanson imzalı parçanın düzenlemesini Turhan Yükseler yaptı. Video klibi ise Mazhar Alanson’un eşi Biricik Suden yönetti. MFÖ’nün 2011’de çıkardığı ‘Ve MFÖ’ adlı albümündeki ‘Hep Yaşın 19’ adlı şarkının klibinin yönetmenliğini de yine Biricik Suden yapmıştı.

12 milyon liralık dekorasyon

Futbolcu Mesut Özil, 1993’te hayata gözlerini yuman iş insanı Ekrem Dürüst’ün Çamlıca’daki Boğaz ve Adalar manzaralı, yüzme havuzlu, tripleks malikanesini 10 milyon dolara (yaklaşık 60 milyon lira) 4 ay önce satın almıştı.

Futbol hayatına son verdikten sonra eşi Amine Gülşe ile İstanbul’a yerleşen Mesut Özil, 32 yıllık villayı yenilemesi için mimarına talimat vermişveçalışmalar başlamış.60milyonliralık villa 12 milyon TL harcandıktan sonra yepyeni olacakmış.

'Yazan Aşık' klibine Biricik imzası - Resim : 1

Dünya ne kadar küçük değil mi?

Model ve sunucu Özge Ulusoy Kasım 2018’den beri iş insanı Faruk Çolakoğlu ile flört ediyor. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya gayret eden aşıklar mümkün olduğunca davetlere partilere birlikte katılmıyor. Tatillerini de genellikle yurt dışında yapıyorlar. Aşıklar geçen çarşamba baş başa İsviçre’nin ünlü kayak merkezi Gstaad’a gittiler.

'Yazan Aşık' klibine Biricik imzası - Resim : 2

Tesadüfe bakın ki Özge’nin geçmişte kısa bir aşk macerası yaşadığı Menderes Utku da eski sevgilisi (şimdilerde yakın dostu olan) Lal Dedeoğlu ve Zeynep Esenil ile aynı kayak merkezindeydi. Türkiye’de pişti olmayı anlarım da binlerce kilometre uzakta İsviçre’de pişti olmak çok ilginç değil mi?

Londra yolcusu ünlü mekanlar

Levent-Rıza Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu sahibi oldukları İstanbul Doors’u, Doğuş Grubu’na satmış, ardından da Londra’da 8 farklı restoran, bar ve kulüp açmışlardı. Ali Eren Balıkel de geçtiğimiz yıllarda Londra’da Kilikya ve Jazzgır adında dört restoran ve bar açtı.

İngiltere Türk yatırımcıların iştahını kabartmış olacak ki şimdi de Ortaköy’deki Ruby’nin sahibi Ali Ünal ve ortakları da Londra için kolları sıvadı. Türk ve Osmanlı mutfağının en leziz yemeklerini sunan Etiler’deki ‘Hünkar Lokantası’nın sahibi ünlü Faruk Ügüm de markasını Londra’ya götürüyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER