için kaldı

Plaza terasında yılbaşı kutlaması pahalıya patladı

Antalya'da kalabalık bir grubun koronavirüs tedbirlerini hiçe sayıp terasta sosyal mesafesiz ve maskesiz yılbaşı eğlencesine polisten ceza yağdı. Tespit edilen 36 kişiye ''pandemi kurallarına uymamak''tan toplam 113 bin 400 lira para cezası uygulandı.

F5HABER F5HABER
Plaza terasında yılbaşı kutlaması pahalıya patladı

Antalya'da sosyal mesafesiz erken yılbaşı kutlamasına polisten ceza yağdı.

Sosyal medyada paylaşılan ve vatandaşların tepkisini çeken görüntü, Muratpaşa ilçesi Yenigün Mahallesi Kızılarık Caddesi üzerindeki bir plazanın terasında çekildi.

DAR ALANDA 50 KİŞİ MEŞALE YAKIP EĞLENDİ

50 kişiye yakın grup, terasa çıkıp meşale yakarak bir anda eğlenmeye başladı. Dar alanda sosyal mesafenin sıfır olduğu eğlencede, dans eden guruptakilerin çoğunun maske takmadığı gözlendi.

VATANDAŞLAR KAYDA ALIP PAYLAŞTI

Sloganlar da atan grubun eğlencesi, çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonuyla kaydedildi. Vatandaşlar o anları ‘mesafe sıfır’ diyerek sosyal medyada paylaştı.

Plaza terasında yılbaşı kutlaması pahalıya patladı - Resim : 1

PAHALIYA PATLADI

Kendilerini çeken drone'a el sallayarak oynamaya devam eden grubun, yılbaşını erken kutlamak için böyle bir eğlence düzenledikleri ileri sürüldü. Görüntüler sonrası Muratpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri harekete geçti. Adresi tespit eden ekipler, eğlenceye katılan 36 kişiye pandemi kurallarına uymamaktan kişi başı 3 bin 150 lira olmak üzere toplam 113 bin 400 TL para cezası uyguladı.

SONRAKİ HABER