Son kez omuz omuza

Arabalarının yanında ölü bulunan 4 arkadaşın soruşturması devam ederken cenazeleri de dün gözyaşları arasında toprağa verildi. 4 lise arkadaşından geriye ise bu fotoğraf kaldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son kez omuz omuza

Manisa’da önceki gün jandarma ekipleri, park halindeki bir otomobilin yanında birbirlerinin lise arkadaşı olan Muharrem Zengin (22), kuaför Neşet Dalgın (24), elektronik eşya tamircisi Serkan Zangal (23) ve kuzeni Ümit Zangal’ın (20) cansız bedenlerini bulmuştu. Gençlerden Ümit Zangal’ın boynu kırılarak diğer 3 gencin ise pompalı tüfekle vurularak öldüğü saptandı. Cesetlerin yanında bulunan tüfeğe jandarma el koyarken, 4 gencin cenazeleri otopsi için Adli Tıp’a gönderildi. Yapılan otopside de ilk tespitler doğru çıktı ve gençlerden Ümit Zangal'ın diğerlerinden farklı olarak boynundaki kırık nedeniyle öldüğü kesinleşti. Jandarma, olay yerinde bulunan av tüfeğinin Muharrem Zengin’in zeytin tüccarı babası Suat Zengin'e (47) ait olduğunu ve ruhsatı bulunmadığını tespit etti.

ARKADAŞLARI İÇİN TOPLANMIŞLAR

Gençlerin Amasya'ya askere gidecek ortak bir arkadaşları için, kalabalık bir grup olarak cumartesi günü, Muharrem Zengin'in babasına ait bağ evine gittikleri de ortaya çıktı. Edinilen bilgiye göre, arkadaşlar ilerleyen saatlerde ailelerini arayıp bağ evinde kalacaklarını söyledi. Öte yandan aracın da Dalgın'a ait olduğu tespit edildi. Ekipler, olay yeri inceleme çalışmalarına dün de yeniden başladı. Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) de iz takip ve narkotik köpekleri ile iz sürdü.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER