Akşener, Davutoğlu ve Babacan çıkışıyla malzeme konusu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı bir canlı yayında "Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse, verir misiniz?" sorusuna, "Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim" diye cevap verince sosyal medyada malzeme konusu oldu. Eski milli futbolcu ve AK Parti İzmir Milletvekili Alpay Özalan, konuyla ilgili çok konuşulacak bir de tweet attı.

GASTE24 GASTE24
Akşener, Davutoğlu ve Babacan çıkışıyla malzeme konusu oldu

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

'DAVUTOĞLU VE BABACAN'A VEKİL VERİRİM'

Haber7'de yer alan habere göre, "Yeni partilerden birinin genel başkanı sizden 20 milletvekili isterse, verir misiniz?” sorusuna Akşener'in cevabı şöyle oldu:

"Biz böyle bir yoldan geçtiğimiz için elbette evet derim. Bu durumda kendinizi çok kötü hissediyorsunuz. Birileri size bel bağlamış. Ki bize bir de büyük bir haksızlık yapıldı. Bizim teşkilatlarımız, kongremiz, her şeyimiz tamamdı. Nitekim o 15 milletvekili de dahil olduktan sonra YSK’nın kararında bütün bunlar olduğu için ve de grubu da olduğu için ‘seçime girebilir’ dendi. Canımız o kadar yanık ki, sonuç olarak ben bunu Sayın Kılıçdaroğlu’ndan nasıl gidip istediysem benden de Sayın Babacan veya Davutoğlu böyle bir talepte bulunduğu zaman elbette evet derim."

SOSYAL MEDYADA MALZEME KONUSU OLDU

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ''Babacan veya Davutoğlu'na milletvekili veririrm'' sözleri sonrası sosyal medyada mesaj yağdı. Kullanıcıların büyük bir bölümü Akşener'i hem eleştirdi hem de açıklamalarını malzeme konusu yaptı.

İşte o mesajların bazıları;

Akşener, Davutoğlu ve Babacan çıkışıyla malzeme konusu oldu - Resim : 1

Akşener, Davutoğlu ve Babacan çıkışıyla malzeme konusu oldu - Resim : 2

Akşener, Davutoğlu ve Babacan çıkışıyla malzeme konusu oldu - Resim : 3

Akşener, Davutoğlu ve Babacan çıkışıyla malzeme konusu oldu - Resim : 4

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER