Silahla ağır yaralandı, araçla kaçarken kaza yaptı

Samsun'da silahlı saldırıda göğsünden vurularak ağır yaralanan bir kişi otomobille olay yerinden kaçarken şarampole yuvarlandı.

F5HABER F5HABER
Silahla ağır yaralandı, araçla kaçarken kaza yaptı

Samsun'da silahlı saldırıda göğsünden vurularak ağır yaralanan bir kişi otomobille olay yerinden kaçarken şarampole yuvarlandı.

Olay, Samsun'un Salıpazarı ilçesinin Bereket Mahallesi'nde bu akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun'un Havza ilçesinde ikamet eden Arslan G.(39), bir arkadaşı ile birlikte Salıpazarı ilçesine gitti. Arkadaşının akrabasından alacağını istediği sırada olay çıktı. Bu sırada silah sesleri üzerine içinde bulunduğu otomobilden aşağı inen Arslan G., tabanca kabzası ile kafasına vurulmak suretiyle yaralandı. Kaçarak otomobile binen Arslan G., bu sırada tabancayla açılan ateş sonucu sağ göğsünden vurularak yaralandı. Olay yerinden otomobil ile kaçan Arslan G., ilçenin Biçme Mahallesi'nde idaresindeki otomobil ile şarampole yuvarlandı. 112 Acil Servis ekipleri tarafından Salıpazarı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Arslan G., ilk müdahalesinin ardından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Ağır yaralanan ve hastanede ameliyata alınan Arslan G., "Taksici Adem Y. adlı arkadaşımın dayısı müteahhitmiş. Dayısından alacakları varmış. Birlikte Salıpazarı ilçesine gittik. Ben otomobilin içinde otururken, Adem de dayısının dükkanına gitti. Bir el silah sesi duydum. Araçtan inip dükkana doğdu gittim. İçeri girer girmez bana silahın kabzası ile vurmaya başladılar. Birkaç kez ateş edildi. Ateş ettikten sonra ben arabaya bindim. Arabaya binince açılan ateş sonucu kurşun camdan içeri girdi ve göğsümden vuruldum. Arabayı kullanarak gittim. Buraları bilmiyorum ve nereye gittiğimi de bilmiyorum. Kafamda darbe aldı ve bir de vuruldum. Öleceğim korkusuyla kaçarken kaza yapmışım. Nasıl kaza yaptığımı bilmiyorum" dedi.

Olayda Adem Y. de silahla yaralandı.

Polis silahlı saldırı olayına karışanları gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

(İHA)

SONRAKİ HABER