için kaldı

Kısıtlamada sitede kavga! Gözyaşlarına hakim olamadı

Çekmeköy'de haftasonu sokağa çıkma kısıtlamasında site sakiniyle sitenin güvenlik görevlisi kavga etti. Kavgada darp edilen güvenlik görevlisi İbrahim S. hastaneye kaldırılırken, site sakini gözaltına alındı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kısıtlamada sitede kavga! Gözyaşlarına hakim olamadı

Olay, Merkez Mahallesi Durmuşoğlu Caddesi'nde saat 10.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, site sakini Fatih V. ile İbrahim S. isimli güvenlik görevlisi arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Fatih V. yanında getirdiği pompalı tüfekle havaya ateş açtı. Şüpheli daha sonra güvenlik görevlisi İbrahim S'yi sopayla darp etti. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kısıtlamada sitede kavga! Gözyaşlarına hakim olamadı - Resim : 1

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Sağlık ekipleri darp edilen İbrahim S.'yi ilk müdahalenin ardından ambulansla Sağlık Bilimleri Üniversitesi Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Olayı gören diğer site sakinlerinden bir kadın gözyaşlarına hakim olamadı. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER