için kaldı

Akar'dan hain saldırıya çok sert tepki: Hesabını mutlaka verecekler

Milli Savunma Bakanı Akar, Kulp'taki hain terör saldırısına ilişkin, "Mücadelemiz yurt içinde, yurt dışında devam ediyor. Bunların hesabını mutlaka verecekler." dedi.

GASTE24 GASTE24
Akar'dan hain saldırıya çok sert tepki: Hesabını mutlaka verecekler

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Diyarbakır Kulp'taki terör saldırısına ilişkin, "Mücadelemiz yurt içinde, yurt dışında devam ediyor. Bunların hesabını mutlaka verecekler." dedi.

Her türlü tedbiri aldıklarını ve koronavirüsün özellikle operasyon bölgelerine sirayet etmediğini söyleyen Akar,  "Bir haftada 3,5-4 milyon cerrahi maske yapabilecek durumdayız. Haftada 105 milyon tulum da yapabilecek duruma geldik." ifadelerini kullandı.

Milli Savunma Bakanı Akar, "Kapasitemizi önümüzdeki hafta, haftada 10 milyon cerrahi maskeye çıkaracağız." diye konuştu.

"Devriyeler devam edecek"

İdlib'deki Türk-Rus ortak devriyesine değinen Bakan Akar, "Bugün üçüncü müşterek devriye tamamlandı. Devriyeler devam edecek." dedi.

Kaynak: AA

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER