İntihar eden cinayet zanlısı iz takip köpekleri tarafından bulundu

Pendik’te dün işlenen kadın cinayetinin zanlısı ormana kaçtı. Polis ekipleri ormanı abluka altına aldı. Bölgeye helikopter ve iz takip köpekleri istendi. Yapılan arama çalışmaları 24 saat sonra sonuç verdi. İz takip köpekleri zanlıyı ormanda kendini asmış şekilde buldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İntihar eden cinayet zanlısı iz takip köpekleri tarafından bulundu

 

Olay, dün saat 12.30 sıralarında Pendik Esenler Mahallesi’nde yaşandı. Polisi arayan bir kişi, ’arkadaşım kendimi öldüreceğim dedi, evinin önündeyiz kapıyı açmıyor’ diyerek yardım istedi. Gelen ihbar üzerine olay yerine polis ve ambulans sevk edildi. İhbarı yapan A.M.’nin arkadaşı Hacı Ahmet Altındağ(41)’a ulaşamadığı ve kendisine bir arkadaşıyla ’hakkını helal etsin, kendimi öldüreceğim’ diye haber gönderdiği tespit edildi.

"ŞİMDİ DE KENDİSİNİ ÖLDÜRECEĞİNİ SÖYLEMİŞ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER