için kaldı

Dünyanın en yaşlı annesi yoğun bakıma kaldırıldı

Hindistan’da 73 yaşındaki kadın, 2 aylık tüp bebek tedavisinin ardından ikiz kız çocuğu dünyaya getirdi. Yıllarca baba olmayı bekleyen eşi ise doğumdan bir gün sonra felç geçirdi. Babanın durumu düzelmezken anne de yoğun bakıma kaldırıldı...

POSTA POSTA
Dünyanın en yaşlı annesi yoğun bakıma kaldırıldı

Hindistan’ın güneyindeki Andhra Pradeş eyaletinde yaşayan Mangayamma Yaramati, 73 yaşında anne oldu. Yaramati, 2 aylık tüp bebek tedavisinin ardından 5 Eylül'de ikiz kız çocukları dünyaya getirmişti.  

Yıllarca baba olmayı bekleyen eşi ise doğumdan bir gün sonra felç geçirdi.

78 yaşındaki baba Raja Rao henüz yoğun bakımdan çıkmamışken eşi Erramatti Mangayamma da fenalaştı ve yoğun bakım ünitesine kaldırıldı.

Hastaneden bebeklerin kuvözde olduğu ve damar yoluyla beslendiği bilgisi verilirken annelerinin son durumu konusunda açıklama yapılmadı.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER