Brisa, FC Barcelona Lassa takımını ağırladı

BRİSA, FC Barcelona Lassa basketbol takımının yöneticilerini bugün oynanacak Anadolu Efes maçı öncesinde Sabancı Center'da ağırladı.

F5HABER F5HABER
Brisa, FC Barcelona Lassa takımını ağırladı

BRİSA, FC Barcelona Lassa basketbol takımının yöneticilerini bugün oynanacak Anadolu Efes maçı öncesinde Sabancı Center'da ağırladı.

Turkish Airlines Euroleague kapsamındaki maçı öncesinde Brisa yönetimi, FC Barcelona'nın yöneticileriyle bir dostluk yemeği gerçekleştirdi. Brisa Genel Müdürü Yiğit Gürçay, Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel ve Uluslararası Pazarlar Direktörü Ertan Kurt'un ev sahipliğindeki etkinliğe FC Barcelona'nın Basketboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Joan Bladé, Basketbol Genel Müdürü Rodrigo de la Fuente ve Salon Sporları Direktörü Joan Carles Raventos katıldı.

KORHAN KOREL: "TÜRKİYE'NİN GURUR DUYDUĞU VE GÖĞSÜNÜ KABARTAN MARKA OLMAK İSTİYORUZ"

İş birliklerinin ilk yılını geride bırakmalarını kutlayan kurum yöneticileri, iş birliği kapsamındaki çalışmaları değerlendirdi.

FC Barcelona iş birliğinin Türkiye ile beraber, markanın aktif oldukları tüm pazarlarda Lassa'nın bilinirliğini ve imajını güçlendirmeye yönelik önemli katkı sağladığını belirten Brisa Tüketici Ürünleri Pazarlama ve Satış Genel Müdür Yardımcısı Korhan Korel, Türkiye'de doğup geliştirilen Lassa'nın kalitede, sağlamlıkta, performanstaki liderliğini tüm dünyaya göstermek istediklerini belirtti.

Korel "Bugün tüm segmentlerin toplamına bakıldığında Lassa'nın Türkiye lastik pazarının lideri olduğunu görüyoruz. Ekonomiye katkı sağladığımız alanlarla beraber kamuoyu tarafından atfedilen "en samimi" marka konumlamamızla ve Türk mühendisleri tarafından geliştirilerek dünyaya sunulan, Türkiye'nin gurur duyduğu ve göğsünü kabartan marka olmak istiyoruz. Buradan hareketle, Lassa markamızla uzun yıllardır sporun her alanında destek vermeyi ve sporcularımızın uluslararası başarılara giden yolculuklarında yanlarında olmayı Türkiye için gerçekleştirmemiz gereken bir sorumluluk olarak görüyoruz. Şimdi markamız uluslararası yolculuğunda daha güçlü olmak için cesaretli adımlar atıyor. Markamızın bu atılımını, FC Barcelona aracılığıyla 1 milyar kişiye ulaştıracağız" dedi.

JOAN BLADE: "LASSA İŞBİRLİĞİ, KULÜBÜMÜZÜN GLOBALLEŞME VİZYONUNUN VE BU YOLDAKİ KARARLILIĞININ ÖNEMLİ BİR GÖSTERGESİ"

(DHA - DHA)
SONRAKİ HABER