Belediye perdeleri kapandı

İstanbul Büyükşehir Belediyesi koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında mart ayı sonuna kadar Şehir Tiyatroları’ndaki bütün tiyatro ve gösterilerle İSMEK’in eğitim programını iptal etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Belediye perdeleri kapandı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında, İstanbul’da mart ayı sonuna kadar, İstanbul Şehir Tiyatroları’ndaki bütün tiyatro ve gösterilerini iptal ettiklerini açıkladı. İmamoğlu, ‘Yurtdışından nereden geldiğini bilmediğimiz insanların ziyaret ettiği alanlardaki tedbir yeterli olamayacağından, İBB’nin işlettiği müzeleri ziyarete kapatacağız. Yine tedbir amaçlı 100 binlerce kişinin toplu eğitim aldığı İSMEK’i de kapatıp, ay sonuna kadar eğitimi iptal edeceğiz” dedi.

İmamoğlu, Edirnekapı’taki İETT garajında, toplu taşıma araçlarının dezenfekte çalışmalarını yerinde inceleyip, gazetecilere aldıkları önlemleri açıklayarak, “İnşallah ay sonuna kadar bu tedbirler karşılığını gösterecektir. Sağlık Bakanlığı’nın alacağı tedbirler ve duyurular üzerinden yeniden güncelleme yapacağız. Durum normalleşirse, gösterilere devam edeceğiz. Çünkü insanların morale de ihtiyacı var” diye konuştu.

TELAŞ SÜRECİNE GEREK YOK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER